ЦЕНТЪР ЗА КОСТЕНУРКИ

Фондация Геа Челониа

 
Център за костенурки

 

 

 

Стани наш партньор


 

 

 

 

 

 

 

 

Организиране на групови посещения на Центъра за костенурки

 

Центърът за костенурки подава ръка на експерти от туристическия сектор за съвместна работа и партньорство! Работата ни е в сферата на екологичния туризъм, с фокус сухоземните костенурки. Програмите ни за наблюдение на костенурки (влечугите и земноводните изобщо), обхващат района около центъра, защитени зони и живописни места по цялото Черноморие. Ако сте заинтересувани, сте добре дошли да ни посетите, да рекламирате нашия център, заедно да привличаме по-широк кръг от хора и да осъществяваме организирани посещения.

 

 

 

Организиране на детски и младежки групови посещения

 

Центърът за костенурки посреща организирани детски групи от училища и детски градини като модул от пролетните или есенните зелени училища или като еднодневна обучителна програма. Работим и с организатори на летни училища за деца на море, като интересна и образователна част от тяхната програма. Посещението при нас дава възможност на децата да се докоснат до костенурките, да се запознаят с начина им на живот, с грижите по тяхното отглеждане, лекуване и освобождаване в природата. Възможни са излети в околностите в търсене на костенурки и други животни. Посещението и контакта с костенурките оставя траен спомен у децата и разпалва любовта им към природата.

 

 

*****

 

Всяко посещение става с предварителна заявка и записване, най-малко 10 дни преди датата на мероприятието. При детските групи е необходимо да уточним предварително броя на децата, тяхната възраст, както и заниманията им по време на посещението. Ако се нуждаете от допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с нас.